Les Exposicions a l'Espai de la Vida Rural

Casa Valls és un enorme i complex edifici que disposa d'un molí d'oli, un magatzem annex, un pati amb jardí, unes golfes i estances per al servei dels senyors a la sota coberta, una primera planta noble on feien vida els senyors i la planta baixa destinada a usos agraris. 

Precisament és en aquesta planta baixa, recentment restaurada, on el Patronat de Casa Valls, ofereix la possibilitat d'exposar les obres als artistes residents a la zona de la Vall del Corb. A dia d’avui doncs, l’Espai de la Vida Rural de Casa Valls, s’utilitza també com a galeria d'art on es pot gaudir d'aquesta curiosa i atractiva combinació entre l'art i les eines del camp.

Pintura, trencadís, ceràmica, esmalts... Art exposat en espais on hi ha cups d’oli i de vi, casals pel gra, un celler, l’estable, el rebost... 

Totes les exposicions que es fan a Casa Valls, van acompanyades en el dia de la seva inauguració, d'un tast o degustació gratuïts de productes elaborats a la Vall del Corb. Posteriorment, tots aquest productes poden ser adquirits a la Botiga de la casa.

Patronat de Casa Valls.